Pozdvižení ve Vinohradské ulici: Popelnice v potoce, z oken létají lahve i stromek
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nepořádek ve Vinohradské ulici v Litvínově upozornili ve své zprávě o činnosti litvínovští strážníci. V minulých dnech tam řešili několik problémů.

Kontejnery skončily v potoce

Objektem zájmu mnoha opilců se stávají kontejnery na odpad. Nejinak tomu bylo i při oslavách nového roku. Pár hodin po půlnoci při kontrole ulic našli strážníci několik kontejnerů a popelnic pohozených do potoka ve Vinohradské ulici a u mostku přes potok u bývalého sběrného dvora.

Z okna letěly lahve i vánoční stromek

Aby neplatilo, jak na Nový rok, tak po celý rok, si přejí obyvatelé Vinohradské ulice. Někteří jejich sousedé a návštěvy se nechovají jako lidé. Jak si jinak vysvětlit, že jsou schopni z okna ve 3. patře vyhazovat na ulici lahve, a dokonce i stromek. Sklo se roztříštilo o zem jen kousek od zaparkovaných aut. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Strážníci přiměli dotyčné vše uklidit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru