Muž měl údajně strach o své děti, jejich matce a otčímovi občas vyhrožuje
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Zanedbání péče o nezletilé děti nahlásil dvě hodiny po půlnoci muž z Litvínova. Strážníkům vysvětloval, že s bývalou přítelkyní má dva potomky, kteří jsou o silvestru sami doma, zatímco jejich matka kdesi popíjí a oslavuje příchod nového roku.

Už po pár slovech dispečer poznal, že alkoholu se nevyhýbal ani volající. Ten vzápětí dodal, že děti tak úplně samy doma nejsou, hlídá je současný přítel ženy, což se ale volajícímu nelíbí a půjde si to s ním osobně vyřídit. Strážníci jeli situaci do rodiny zkontrolovat. Ukázalo se, že tam je vše v pořádku.

Matka sice skutečně byla mimo domov, ale o děti se staral její druh, který přestože byl silvestr, žádný alkohol nepožil. Se ženou žije několik let a mají i společného potomka. I dvě starší děti doma spaly. Druh potvrdil, že s volajícím mají dlouhodobě neshody, čas od času zavolá a po telefonu vyhrožuje, že přijede a dojde k potyčce.

Strážníci se s mužem domluvili, že pokud by expřítel skutečně přijel a chtěl splnit výhružky, muž okamžitě městskou policii zavolá.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru