Muž měl prý u sebe větší obnos peněz a domníval se, že ho někdo sleduje. Tak se ukryl na cizí zahradě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na obvodním oddělení v Hamru si převzal 37letý Litvínovan sdělení podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. Ten měl několik dní před vánoci v podvečerních hodinách přelézt sto devadesát centimetrů vysoké ostnaté oplocení rodinného domu.

"Muž se chtěl údajně na pozemku schovat, protože se obával o svoji bezpečnost a o svoje finance. Prý měl totiž u sebe větší obnos peněz a domníval se, že ho někdo sleduje. Po cizí zahradě ovšem běhali dva psi a nezvaný návštěvník tak musel sečkat do příjezdu uniformované hlídky, kterou překvapení majitelé domu přivolali. Za tuto podvečerní schovávačku hrozí Litvínovanovi v případě uznání viny až dvouletá skrýš za mřížemi," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru