Technické služby v Litvínově už několik dní pracují na výměně všech popelnic ve městě
Foto: město Litvínov
Litvínov

Litvínov - Litvínovské technické služby už několik dní téměř nepřetřžitě pracují na mimořádném úkolu: Vyměnit v ulicích města tisíce kontejnerů po té, kdy převzaly likvidaci odpadů po soukromé firmě Marius Pedersen.

Veškeré nádoby na sklo jsou již vyměněny. Byla dokončena výměna všech kontejnerů u školních zařízení. Během víkendu pokračovala distribuce malých popelnic na tříděný odpad, které jsou náhradou za DUO nádoby. Od pondělí začala výměna černých kontejnerů na směsný odpad. Všechny tři vozy průběžně provádí svoz odpadu dle rozpisu," informovalo město Litvínov.

"Vzhledem k tomu, že nám minulý provozovatel neposkytl své svozové plány, museli jsme je vytvořit sami. Na některých opomenutých, případně hůře přístupných místech, tak mohlo dojít k tomu, že nádoby nebyly vyvezeny. Díky tomu, že se na nás obracejí občané, kteří nás o tom informují, můžeme tyto nedostatky napravit v co nejkratší době a současně aktualizovat naše svozové trasy a plány. Pro úplnost doplňujeme, že svoz a výměna se netýká podnikatelských subjektů," vysvětlují Technické služby Litvínov případné nedostatky při svozu odpadů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru