Jezdíte vlakem z Litvínova do Teplic nebo Ústí? Pozor na výluku
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Podle informací Správy železnic dojde od pondělí 16. ledna k výluce na trati Ústí nad Labem-Teplice-Litvínov a zpět. Výluka potrvá tři dny, do čtvrtka 19. ledna. Vztahuje se na všechny spoje v době od 7.55 do 13.55 hodin, každý den v uvedeném termínu. Důvodem je odstraňování vegetace na trati pracovníky železnice.

Po dobu trvání výluky budou osobní vlakové spoje nahrazené autobusy náhradní dopravy, které pojedou podle Výlukového jízdního řádu. Ten je k dispozici například na stránkách Města Osek. Cestující musejí počítat s tím, že v náhradní autobusové dopravě nebudou garantované služby v souvislosti s přepravou cestujících na vozíku, spoluzavazadel nebo úschova zavazadel. Kočárky budou přepravovány do vyčerpání kapacity autobusu.

Umístění zastávek náhradní autobusové dopravy:

  • Teplice v Čechách - na autobusové zastávce Teplice, Hlavní nádraží
  • Řetenice - na autobusové zastávce Teplice, Řetenice, Sklářská
  • Jeníkov-Oldřichov - na autobusové zastávce Jeníkov, Oldřichov, rozc. žel.st. a na autobusové zastávce Jeníkov, Oldřichov
  • Háj u Duchcova na autobusové zastávce Háj u Duchcova, Dolní Háj, rozc.
  • Osek - na autobusové zastávce Osek, Kolonie, na autobusové zastávce Osek, nám. (směr Jeníkov-Oldřichov) a na autobusové zastávce Osek, klášter (směr Litvínov)
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru