Značky K+R u Citadely zmizí. Nahradí je parkování s parkovacím kotoučem
Parkovací kotouč. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Svislé dopravní značení K+R umístěné u tří parkovacích míst na Podkrušnohorské ulici u Citadely dlouhodobě neplní svoji funkci. Řidiči značení nerespektují, místa určená ke krátkému zastavení, při němž má spolucestující vystoupit a využít k dalšímu cestování MHD, tak ztrácí smysl.

Krátkodobé parkování by naopak uvítala blízká Základní umělecká škola Litvínov. „Místo by rádi využili například rodiče, kteří jedou pro děti ze základní umělecké školy a chodí je vyzvednout přímo k budově. Proto bude zmíněné svislé značení nahrazené takovým, které bude více vyhovovat potřebám v dané oblasti,“ podotýká 1. místostarosta Karel Rosenbaum.

Označení Parkoviště s parkovacím kotoučem s dodatkovou tabulkou max. 10 minut v době od 8 do 18 hod. bude nově jen u dvou parkovacích stání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru