Z nepojízdného auta udělali v Litvínově kutloch pro psa
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na parkovišti u bývalé zvláštní školy v ulici U Bílého sloupu si všimli lidé, že již delší dobu stojí vrak auta. Nyní v něm přebývá pes.

Dle strážníků skutečně někdo udělal psovi v autě kutloch. Měl tam deky i granule. Pes si po vyvenčení sám do kufru skočil. Strážníci se snažili kontaktovat dle registru majitele vozu, bezvýsledně. Rozhodli se, že se tedy na místo vrátí noční hlídka, zda u psa bude jeho páníček, který se očividně ve voze zdržuje také.

K večeru opět zavolali lidé z okolních domů, že u auta právě někdo je. Jde o místní závadovou osobu, pes už ve voze nebyl, odvedla si ho žena, která se o něj stará.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru