V Janově létá nábytek z oken. Lidé tak vyklízejí byty, naplnili tři kontejnery
Sídliště Janov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Obyvatelé „domu hrůzy“ v Janově se pustili do úklidu kolem jejich bloku R. Majitel domu i jeho obyvatelé byli o den dříve již poněkolikáté upozorněni, že pokud vyklízejí prázdné byty, nemohou nepořádek nechávat na veřejném prostranství kolem domu, ale zajistit jeho odvoz okamžitě.

Druhý den byla provedena prohlídka místa městskou policií. Už v osm hodin ráno byl velkokapacitní kontejner plný a všude kolem se v trávě i potoku válelo obrovské množství nepořádku. Dle kamerového záznamu obyvatelé domu vyhazovali odpadky i z okna.

Dopoledne se na místo dostavil i majitel domu. Mezitím nechal plný kontejner odvézt a přivézt další prázdný. I ten byl během chvíle zaplněn, ale na prostranství se to příliš neprojevilo. Úklid pokračoval dál po přivezení dalšího prázdného kontejneru.

Kvůli vyklízení bytů způsobem, kdy lidé vyhazují vše z oken, jednala městská policie s majitelem domu již začátkem ledna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru