Pár týdnů na svobodě a zase kradl. Muž chtěl zdarma něco na lepší vlasy
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Devatadvacetiletého muže zadrželi pracovníci ostrahy jednoho z litvínovských supermarketů poté, co měl vykráčet z obchodu s odcizeným zbožím.

Podezřelý si uschoval dva kusy olejů na vlasy za čtyři stovky ve svém oděvu a na placení asi zapomněl. "Na obvodním oddělení v Litvínově si od policistů ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Odcizená drogerie za pár korun ho může v případě odsouzení stát až tři roky svobody," uvedl mluvečí policistů Václav Krieger.

Muž byl už potrestán za majetkové delikty soudy v Plzni i v Mostě. Za krádeže pobýval několik měsíců ve vězení, ze kterého se vrátil teprve před pár týdny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru