Po sporu na janovském sídlišti skončila na zemi ubodaná doga
INCIDENT NA JANOVSKÉM SÍDLIŠTI: FOTO: REPROFOTO FB
Litvínov

Litvínov – Ke sporu dvou pejskařů došlo během nedělního odpoledne na janovském sídlišti. Vše skončilo ubodáním velké dogy. 

Incident potvrdil serveru Novinky.cz policejní mluvčí Kamil Marek: „Došlo k protiprávnímu jednání na litvínovském sídlišti Janov. Událostí se zabýváme. Podle prvotních informací mělo dojít k potyčce mezi dvěma majiteli psů. Vzhledem k probíhajícímu šetření nelze v tuto chvíli poskytnout bližší informace.“ 

Na sociální síti ve skupině Litvínov je umístěno video, kdy u mrtvé dogy stojí její páníčci, strážníci a asi desetiletá dívenka. Pod příspěvkem vedou Litvínované divokou debatu. Zabitý pes se měl dle diskutujících ženě vysmeknout a napadnout druhého psa. Jeho majitel zareagoval tak, že zvíře ubodal před očima majitelky a malé dívky. Podle diskutujících měla ubodaná doga košík a byla na vodítku. Podle dalších vyjádření ale majitelka velkého psa neudržela. Další se podivují nad tím, že majitel druhého psa měl u sebe dlouhý nůž. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru