Na silnici do Nové Vsi v Horách začala druhá etapa rekonstrukce mostu. Tentokrát zůstává silnice otevřena
NA VYZNAČENÉM MÍSTĚ PROBÍHAJÍ PRÁCE NA MOSTĚ. FOTO: MAPY.CZ
Litvínov

Nová Ves v Horách – Řidiči musí počítat od dnešního dne s omezením provozu na silnici mezi Horním Jiřetínem a Novou Vsí v Horách. S ohledem na obnovení prací na mostě je v daném místě zúžena vozovka. S dopravním omezením je počítáno od 17. dubna do 31. května.

V loňském roce kvůli bourání daného mostku a výstavbě nového byla silnice uzavřena od srpna do listopadu. Posléze byla silnice otevřena s tím, že letos na jaře budou práce dokončeny. Tehdy si obyvatelé horských obcí stěžovali, že se s pracemi začalo až v polovině léta, přes zimu se nebude moci pracovat a vše se musí dokončit v roce 2023. Z odboru investic krajského úřadu tehdy dostali oficiální odpověď, že je tomu tak z důvodu posílení rozpočtu kraje a vzhledem k délce výběrového řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru