Narkoman nejdřív řídil pod vlivem, potom na ulici převrátil auto a začal ho rozebírat
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V litvínovské části se hlídka místních strážníků setkala s problémy spojenými s řidičem pod vlivem návykové látky. Tento incident ukazuje na vážný problém nezodpovědného chování za volantem, které ohrožuje nejen bezpečnost samotného řidiče, ale také všech ostatních účastníků silničního provozu.

Při běžné kontrole si hlídka všimla vozidla, které řídil muž, který byl strážníkům dobře známý. Již dříve bylo známo, že tento řidič užívá drogy a nemá platné řidičské oprávnění. Strážníci se rozhodli jednat a zákonným způsobem zastavili vozidlo. Následně provedli test na přítomnost omamných a psychotropních látek u řidiče, který měl pozitivní výsledek.

Vzhledem k závažnosti situace byla na místo přivolána Policie ČR, aby se zabývala tímto případem.

Avšak problémy s tímto řidičem nekončí. Stejný muž se znovu dostal do středu pozornosti místních strážníků. V ulici Hamerská se rozhodl rozmontovat své vozidlo a dokonce ho položil na bok. Z vozidla vytekly kapaliny a došlo k rozbití okének, což vyústilo ve znečištění veřejného prostranství.

Strážníci se rozhodli udělit řidiči pokutu za znečištění veřejného prostranství a nařídili mu uklidit místo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru