Hokejisté vyměnili brusle za běžecké boty, pro dobrou věc závodily také děti
Ilustrační snímek
Litvínov

Most – V neděli 18. června se v rekreačním areálu Benedikt v Mostě uskutečnil charitativní běžecký závod pořádaný společností ORLEN Unipetrol, kterého se zúčastnil také asistent trenéra Robert Reichel a čtveřice hráčů A-týmu týmu HC Verva Litvínov. Výtěžek ze startovného využije Nadace ORLEN Unipetrol pro dobročinné účely.


V příjemném prostředí mosteckého rekreačního areálu Benedikt byl připraven zábavný sportovní program pro všechny věkové kategorie. Ještě před startem závodů proběhla autogramiáda zástupců litvínovského A-týmu. Fanouškům se podepisovali Marek Berka, Lukáš Stehlík, Marek Slavík, Lukáš Klika a asistent trenéra Robert Reichel.

Nejmenší závodníky bavil také maskot Vervák, který se zúčastnil obou dětských běhů. I když se mu vyhrát nepodařilo, odnesl si dvě medaile za účast.

hokejky běhají vítězné děti

Foto: HCVL Litvínov

Pětice zástupců Vervy nastoupila do hlavního závodu na 6 km. Nejlépe si vedl zkušený běžec Robert Reichel, který šestikilometrovou trať zvládl pod 30 minut. Čtveřice hráčů pak doběhla společně o pár minut později.

Z akce je na webu hokejového týmu bohatá fotogalerie. Najdete se na ní?

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru