Popelnice na směsný komunální odpad budou zase chvíli vonět. Příští týden pojede za popeláři speciální mycí vůz
Příští týden bude popeláře následovat speciální mycí vůz. Foto: Technické služby Litvínov
Litvínov

Litvínov – V příštím týdnu bude svoz komunálního odpadu trvat každý den o něco déle, nicméně popeláři každý den dodrží daný harmonogram. Po vysypání nádoby totiž dojde k jejímu vymytí a desinfekci.

„Mycí proces každé nádoby trvá zhruba půl minuty. Mycí vůz společnosti MYKPO pojede hned za naším svozovým vozem, musí na sebe vzájemně počkat, protože druhý vůz nezná trasy. Tím se celý proces o něco prodlouží," vysvětluje Jana Haselbergerová z Technických služeb, proč se mají řidiči, kteří například v jednosměrné ulici uváznou za vozy, obrnit trpělivostí.

Vymytí nádob na komunální odpad v těchto parných dnech obyvatelé města určitě ale spíše uvítají. Nádoby jsou sice jen půl roku staré, ale jejich pravidelná dezinfekce má být standardní službou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru