Tragická událost na oprámu. Utopil se tu muž, na místě zasahoval vrtulník
Foto: čtenář
Litvínov

Lom - V sobotu 15. července po patnácté hodině odpoledne došlo na oprámu v Lomu k tragické události. Utopil se tu muž, na pomoc mu přiletěl záchranářský vrtulník. Zasahovali tu i policisté.

Muž bohužel i přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel. Vrtulník přistával na koupališti Koldům v dolní části blízko oprámu. Kolem půl páté se vracel zpátky na základnu prázdný. Fotografie z místa události nám zaslal jeden z našich čtenářů.

1507vrtulnikkz2

Foto: čtenář

"Mohu potvrdit, že jsme dnes po patnácté hodině zasahovali na koupališti v Lomu, kde došlo k tonutí dospělé osoby. Bohužel i přes veškerou snahu záchranářů byla resuscitace neúspěšná," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

"Policisté prověřují událost, při které se na oprámu utopil muž ročník 92. Muže se z vody podařilo vytáhnout, ale záchranářům se ho už bohužel nepodařilo oživit," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru