V Litvínově začíná stavba McDonaldu! Vyroste právě tady
Stavba nové restaurace v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Stavbaři už vymezili prostor staveniště restaurace rychlého občerstvení McDonald´s v Litvínově. Fastfood vyroste na místě současného parkoviště na okraji města naproti prodejně Tedi.

Už loni potvrdila finanční ředitelka McDonald´s pro český a slovenský trh Ivana Prosecká, že společnost chce každý rok otevřít 6 až 8 nových restaurací v menších a středních městech prostřednictvím franšíz, tedy licenčních partnerů.

„Jedná se o jednopodlažní zděnou stavbu s plochou střechou. Součástí bude i malá zahrádka se stolky a herním prvkem,“ potvrdil našemu deníku již dříve vedoucí odboru stavební úřad Petr Kačala. Realizací stavby dojde k úpravě parkovacích míst v okolí.

Stavba je koncipována tak, aby obsloužila i zákazníky v osobních vozech prostřednictvím McDrive. Na parkovišti bude osazena dobíjecí stanice pro elektrická vozidla a šest kabelovodů pro pozdější instalaci dalších dobíjecích stanic. Kdy bude McDonald´s otevřený, zastoupení značky v Česku pro e-mostecko.cz zatím neuvedlo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru