Někdy stačí pouze omluva: Strážníci řešili nesprávné parkování nebo házení jablek po prodavačce
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Strážníky přivolala žena, které vulgárními výrazy vyčastoval řidič zaparkovaného vozidla. Řidič v ulici Rooseveltova zaparkoval přes tři parkovací místa a nelíbilo se mu, když ho žena upozornila, jak se má správně parkovat. Při hádce nešetřil ostrými výrazy. Po příjezdu hlídky se ukázalo, že dělníci parkovali schválně přes více míst, aby mohli postavit u domu lešení. Muž se ženě omluvil za své hrubé chování.

Omluva stačila také prodavačce v prodejně v Janově, které do prodejny otevřenými dveřmi házely děti jablka. Strážníci mládeži vysvětlili, jak se chovat. Výtržník, který prodavačku jablkem trefil, se pak přišel omluvit.

Omluvila se také matka mentálně postiženého chlapce. Ta se domnívala, že jejímu synovi prodavačka prodala elektronické cigarety a nesouhlasila s tím. K projednávání reklamace si do prodejny přivolala také hlídku městské policie. Prodavačka ale odmítla, že by chlapci cokoliv prodala. Strážníci si prohlédli kamerový záznam z prodejny, na kterém se chlapec neobjevil. Nakonec chlapec přiznal, že si vše vymyslel a cigarety dostal od kamaráda. I v tomto případě se prodavačka s omluvou matky spokojila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru