Z náhradní autobusové dopravy do tramvaje budou cestující přestupovat opět na točně u Unipetrolu. Foto: e-deníky.cz
Litvínov

Litvínov – Dopravní podnik město Mostu a Litvínova, a. s., chystá plánovanou údržbu podbití na nedávno rekonstruovaném úseku tramvajové trati v úseku od Litvínova, nádraží, až po zastávku Záluží, Chemopetrol. Tramvaje tak nebudou vůbec do Litvínova jezdit. Výluka potrvá od pondělí 23. října do neděle 5. listopadu. Potrvá tedy 14 dní.

 
„K výluce musí dojít z důvodu dodržování technologických postupů při údržbě tramvajové trati bude na rekonstruovaném úseku. Bude totiž provedeno tzv. druhé podbití tramvajové trati," vysvětluje dopravní podnik na sociálních sítích.

Během výluky bude provoz tramvají v tomto úseku zajištěn náhradní autobusovou dopravou a jízdní řády linek č. 1, 3, 4 budou zachovány ve stávajícím rozsahu beze změn. Od zastávky Záluží, Chemopetrol bude do Mostu a zpět klasicky jezdit tramvaj.

Přestup cestujících mezi tramvajemi a náhradní autobusovou dopravou bude ve spolupráci se společností ORLEN Unipetrol RPA, s. r. o., zajištěn v otočce tramvají s využitím přilehlé části parkoviště osobních vozidel.

 
 
 
 
Noční linka č. 40 bude v uvedeném termínu zajišťována náhradní autobusovou dopravou v celém úseku z Mostu do Litvínova.
 
Po celou dobu zajišťování náhradní autobusové dopravy bude na linkách č. 1, 3, 4 zrušena zastávka Litvínov, u dílen v obou směrech a s ohledem na souběžně probíhající opravy silnice I/13 v Souši i zastávka Most, Souš směr Most na lince č. 40.
 
 
Místa zastávek náhradní autobusové dopravy cestující v Litvínově velice dobře znají, přesto dopravní podnik zveřejnil situační plánky: 
 
 
 
 
 
 
 
 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru