Ilustrační foto: e-deníky.cz
Litvínov

Dolní Jiřetín – Obrovské dopravní komplikace způsobila ve středu odpoledne před čtvrtou hodinou dopravní nehoda na silnici 272 u Dolního Jiřetína, kudy vede objízdná trasa do Chomutova. Čelně se zde srazil autobus s osobním vozem.

„V tuto chvíli míří na místo dopravní policie, nemáme tedy žádné další informace," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Podle svědků nicméně na místě přistává Letecká záchranná společnost a dle serveru Dopravní info se kolona v daném místě pohybuje rychlostí 0,5 km v hodině. 

„Řidiče osobního vozu jsme ve velmi vážném stavu letecky přepravili do traumacentra v Ústí nad Labem a spolujezdce se středně vážným zraněním sanitkou do mostecké nemocnice. V autobusu nebyl nikdo zraněn," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru