Ilustrační snímek
Litvínov

Litvínov – Stejně jako v Mostě, ani v Litvínově radní nepodpořili žádost o pronájem odstavných ploch společnosti TO-MI electro s.r.o. na provozování sdílení koloběžek.

Rada města zohlednila současné problémy se začleněním elektrokoloběžek spočívající především v nedodržování pravidel silničního provozu, což ohrožuje bezpečnost všech účastníků na pozemních komunikacích.

Dalším důvodem jsou zkušenosti z jiných měst, kdy uživatelé sdílené elektrokoloběžky často odkládají na nevhodných místech.

„Záleží nám na bezpečnosti občanů a na zachování pořádku ve městě. Musíme brát v úvahu také negativní dopady, které tento druh dopravy obvykle přináší. Na základě problémů, které se v okolních městech objevily, nedoporučujeme v současné době provoz elektrokoloběžek v Litvínově," uvedl k zamítnutí dané žádosti místostarosta Karel Rosenbaum.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru