Takto vypadala stavba objektu v polovině října. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – V průběhu tohoto týdne dojde k přechodné úpravě provozu v ulici U Autodílen, tedy od výjezdu z kruhové křižovatky směrem k Lidlu. Důvodem je potřeba vybudovat vodovodní přípojku pro rozestavěnou restauraci rychlého občerstvení, která roste před obchodem TEDi.

Řidiči osobních vozů z kruhového objezdu nebudou moci do obchodní zóny vjíždět. Budou muset využít o několik desítek metrů dále odbočky z ulice U Bílého sloupu směrem k útulku, kde se stočí na obslužnou komunikaci k Lidlu a odtud budou moci pokračovat dále do obchodní zóny, případně až k továrně Simona.

Zákaz nebude platit pro nákladní vozidla. Jejich řidiči se budou řídit pokyny regulovčíka, který v době od 8 do 20 hodin bude řídit na místě provoz. V ostatní dobu bude provoz řízen světelným signalizačním zařízením.

Výjezd z ulice U Autodílen bude beze změny, tedy přímo ke kruhovému objezdu, tak jak je tomu doposud. Řidiči však budou muset dbát pokynů regulovčíka, v případě jeho nepřítomnosti se budou řídit světelným signalizačním zařízením. 

Zdroj: město Litvínov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru