Foto: ORLEN Unipetrol
Litvínov

Ústecký kraj - Největší síť čerpacích stanic v České republice ORLEN Benzina, patřící do skupiny ORLEN Unipetrol, opět potvrdila svou dominanci v devátém ročníku soutěže Nejdůvěryhodnější značka roku, když pošesté triumfovala v kategorii čerpacích stanic. Lídr českého trhu v posledních letech akcentuje svoji příslušnost do mezinárodní skupiny ORLEN, díky které neustále rozvíjí své čerpací stanice a služby pro zákazníky. Se svými 434 čerpacími stanicemi a 25,7 % tržním podílem je ORLEN Benzina největším hráčem v zemi.

ORLEN Benzina, provozovatel největší sítě čerpacích stanic v České republice, získal již pošesté prestižní ocenění Nejdůvěryhodnější značka 2023 v kategorii čerpacích stanic v devátém ročníku programu Důvěryhodné značky.

„Naše úspěchy v této soutěži jsou výsledkem naší dlouhodobé strategie zaměřené na modernizaci čerpacích stanic, inovace, rozšiřování produktů a služeb a neustálé zvyšování péče o zákazníky. Ocenění si vážíme také proto, že procházíme citlivým procesem postupné změny naší značky. Je vidět, že většinová odborná i laická veřejnost tuto změnu vnímá pozitivně," říká Vladimír Dočekal, ředitel sítě čerpacích stanic ORLEN Benzina, a dodává: „V uplynulém desetiletí jsme významně posílili svou pozici na trhu. Zatímco v roce 2014 patřil naší značce 15% tržní podíl, dnes ovládáme již čtvrtinu českého trhu. Děkuji všem našim zákazníkům za jejich důvěru a podporu a také všem našim zaměstnancům a obchodním partnerům za vynaložené úsilí a spolupráci."

Ocenění Nejdůvěryhodnější značka roku je udělováno na základě nezávislého průzkumu mezi českými spotřebiteli, který provádí výzkumná agentura NIQ. V období od června do října 2023 hodnotilo téměř 900 značek 4 000 spotřebitelů. ORLEN Benzina zvítězila v kategorii Nejdůvěryhodnější značky v roce 2023 v kategorii čerpacích stanic, v dosavadních devíti ročnících získala prestižní titul šestkrát. Toto ocenění je důkazem důvěry, kterou zákazníci vkládají do značky ORLEN Benzina a potvrzuje její silnou pozici na trhu.

ORLEN Benzina nabízí na čerpacích stanicích v Česku prvotřídní pohonné hmoty Efecta s prokazatelnými čisticími účinky a prémiová paliva Verva, která vedle péče o motorovou soustavu mají maximálně vylepšeny výkonnostní parametry. Součástí nabídky je i široký sortiment doplňkového prodeje, služeb a občerstvení pod značkou Stop Cafe. ORLEN Benzina vydává i vlastní tankovací karty EASY a BUSINESS a zákazníkům nabízí dvě mobilní aplikace – věrnostní aplikaci ORLEN Benzina a aplikaci pro péči o vůz Mycí digi linka.

Síť čerpacích stanic ORLEN Benzina patří do skupiny ORLEN Unipetrol, která je vlastněna mezinárodní skupinou ORLEN. Ta provozuje více než tři tisíce čerpacích stanic v sedmi zemích – i v Polsku, Česku, Německu, Litvě, Maďarsku a na Slovensku. Nedávno oznámila záměr převzít 266 čerpacích stanic značky Turmöl v Rakousku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru