V pondělí 11. prosince bouralo v Ústeckém kraji více kamionů. Takto dopadl nákladní vůz u Hostomic na Teplicku. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litvínov

Litvínovsko – Ke dvěma kuriózním nehodám došlo v pondělí dopoledne na Litvínovsku. Nejprve uvízlo pod viaduktem v Lomu ve Vrchlického ulici nákladní auto, o několik hodin později na Klínech došlo k dopravní nehodě, pře níž se převrátil návěs kamionu přes oba jízdní pruhy.

K nehodě kamionu došlo nedaleko křižovatky, kdy po jedné cestě se řidiči vydají směrem na Český Jiřetín, po druhé, když budou pokračovat po hlavní komunikaci, dojedou do Mníšku. „Návěs tahače leží přes oba pruhy silnice. Řidiči mohou nicméně objet dané místo po přilehlém parkovišti. Obec na pomoc s vyproštěním návěsu vyslala traktor," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger.

Foto: čtenář

K nehodě v Lomu došlo už pár minut před devátou ráno. Vůz se zasekl pod viaduktem, nicméně se nikomu nic nestalo. Po desáté hodině byla železniční trať obnovena, byť po silnici nebylo možno projet ještě ani v půl třetí odpoledne. „Řidič před jízdou nepožil alkohol, předběžný odhad škod dosahuje několika set tisíc korun," dodal Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru