Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko – V lesech nad Litvínovem, kolem Meziboří až po oboru Fláje, tedy v honitbě Podloučná, bude ve středu 3. ledna probíhat lov zvěře.

Lesní správa Litvínov proto vydala upozornění, které nedoporučuje v daném termínu navštěvovat na mapě vyznačenou lokalitu: „Pokud však z nějakého důvodu budete muset do honitby vstoupit, buďte obezřetní, mějte své pejsky na vodítku a dbejte pokynů účastníků lovu."

Červeně vyznačená oblast patří do honitby Podloučná. Lov se uskuteční ve středu 3. ledna. Zdroj: Lesní správa Litvínov

Při společném lovu mají myslivci za úkol korigovat počet vysoké zvěře, která svým okusem decimuje mladé stromy, i divoká prasata, s jejichž přemnožením se potýkají i obyvatelé měst, kam se za potravou vydávají stále častěji.

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru