Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko – Hamerští policisté objasnili krádež motorové nafty z pracovních strojů za částku přesahující 17 tisíc korun. Ti se případem zabývali od prvotního oznámení, které bylo podáno poslední den uplynulého roku.

Tehdy se řidič vozidla pokusil nastartovat, ale zjistil, že palivová nádrž je prázdná. V tu dobu ještě neznámá osoba totiž za použití hadice a kanystru odčerpala z odstaveného stroje poblíž obce Klíny desítky litrů paliva. Policisté okamžitě pátrali po podezřelém. Brzy šetřením ztotožnili 26letého muže z Meziboří. „V průběhu prověřování případu vyšlo najevo, že se podezřelý v následujících třech dnech opět vrátil k místu, a to hned dvakrát. To měl znovu odčerpat ze dvou odstavených pracovních strojů další desítky litrů nafty," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Podle policistů zmizelo celkem 490 litrů paliva. Ve čtvrtek si muž na obvodním oddělení převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Údajně potřeboval peníze, proto naftu obratem prodal a finance použil pro svoji potřebu. V případě uznání viny mu hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru