Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Návrat z nemocnice bývá pro mnohé lidi náročný, v ještě horší situaci bývají ti, kteří se nemají kam vrátit. Jeden takový případ řešili litvínovští strážníci, kteří dostali informaci o osobě, jež volá o pomoc kdesi u stanového městečka.

Muže na transportním vozíčku u stanového městečka vysadila převozní sanita. Údajně dle jeho instrukcí. Když sanita odjela, začal muž křičet a volat o pomoc. Byl imobilní a seděl na transportním vozíčku.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o muže z Mostu, který byl ten den ošetřen v mostecké nemocnici. Po ošetření ho převozní sanita odvezla na místo, které si muž určil. „Zmatený pacient ale nevěděl, kde je. Strážníci proto kontaktovali mostecké kolegy, kteří zajistili pro muže přenocování v ubytovně v Mostě, kam jej strážníci dovezli," informovala Městská policie Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru