Jízdu v obchodní zóně zatím lehce komplikují pokračující stavební práce. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Zatímco milovníci rychlého občerstvení jásají, že McDonald´s už zdařile funguje, řidiči poukazují na tankodrom, kterým do obchodní zóny přijíždějí. Investorovi k tomu, aby dělníci definitivně opravili rozbitou příjezdovou komunikaci – silnici v ulici U Autodílen, nepřeje počasí. Přistoupil tedy k provizornímu řešení.

Dnes a pravděpodobně ještě i ve středu proto počítejte s tím, že se v komunikaci budou pohybovat pracovníci, kteří po odfrézování svrchní části asfaltu provizorně položí na silnici dlažební kostky. Ve chvíli, kdy budou příhodné podmínky, bude na silnici položena finální vrstva asfaltu.

Místo asfaltu budou na vozovce zatím dlažební kostky. Foto: jip

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru