Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Překvapivé rozuzlení měl případ, který přivedl obyvatelku jednoho z litvínovských domů až na Městskou policii Litvínov. Stěžovala si, že ji pořád dokola obtěžují sousedé hlasitými ranami. Při sousedských rozepřích je nutné volat strážníky v okamžiku, kdy ke konfliktní situaci dochází.

„Ještě ten den žena volala, a tak se vydala hlídka k ní domů. Strážníci kontaktovali sousedy. Ti jim vysvětlili, že problém je v topení, které čas od času vydává rány," informovali strážníci s tím, že dotyční sousedé dodali, že nechtějí obtěžovat, ale hluk neovlivní. Vše snad vyřeší opravář. Vztahy mezi sousedy se následně dle strážníků uklidnily.

K obvyklejšímu případu se strážníci v rámci řešení sousedských sporů vydali do ulice Bezručova. Tam obyvatele jednoho z domů vyděsil hluk hádky. Strážníci zjistili, že se do sebe hlasitým křikem pustili rozhádaní manželé. „Domácí hádku strážníci uklidnili a zjednali na místě opět klid," informuje Městská policie Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru