Jindra Kejak a Fleret vystoupí v hudebním klubu Attic Litvínov.
Litvínov

Litvínov – Dnes večer zahajuje hudební klub Attic Litvínov sérii letošních koncertů folkovým večerem s Jindrou Kejakem a kapelou Fleret. Čtenáři E-deníků mohli soutěžit o čtyři volné vstupenky.

Jako první vylosovaný se z výhry radoval Jiří Novotný, hned po něm se dozvěděla o výhře Irena Horová. Oběma k výhře gratulujeme a přejeme, ať si koncert, který v Atticu začíná v 19 hodin, pěkně užijí. Kromě koncertu se totiž chystá i after party. „Jindra bude nejprve vystupovat sám, společně s Fleretem zahrají několik písní a pak bude pódium patřit Fleretu. Jako překvapení pak bude afterparty – takový malý potlach, kde si s muzikanty posedíme a společně zazpíváme," avizoval včera pořadatel Zdeněk Staněk. 

Více o koncertu jsme psali ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru