Někteří návštěvníci pohostinství příliš netuší, jak se v takových zařízeních chovat. Velmi čerstvé zkušenosti s „dámou“, která neváhá spory řešit násilím, má i obsluha jednoho z barů v Litvínově.

Na litvínovském obvodním oddělení si 44letá žena převzala sdělení podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Na služebně skončila v brzkých ranních hodinách poté, co navštívila noční podnik. Tam už měla zřejmě v minulosti nějaké problémy, protože v očích personálu baru není vítána. I tentokrát návštěva podniku nedopadla nejlépe. „Žena se nepohodla s jedním ze zaměstnanců, který musel vyhledat lékařské ošetření. Podezřelá mu měla po slovní debatě rozbít prázdnou skleněnou lahev o hlavu,“ uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Poškozenému způsobila Litvínovanka tržnou ránu. Na místo tak musela přijet uniformovaná hlídka. Ženě teď hrozí v případě odsouzení až dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru