Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Litvínovští strážníci městské policie bývají nezřídka svědky velmi vyhrocených situací, kdy je potřeba postupovat rychle, nicméně diplomaticky a s železnými nervy, aby nedošlo k neštěstí. 

Na služebnu městské policie zavolal například muž, který oznámil, že ho partnerka vyhodila z domu a on se zabije. „Následně hovor ukončil. Na opětovné volání nijak nereagoval. Nakonec přeci jen hovor přijal a řekl, že je bezradný a chodí po Jiřetínské ulici," uvedla Městská policie Litvínov.

V Jiřetínské ulici dotyčného hlídka naštěstí zastihla. Strážníci muže uklidnili, ten upustil od sebevražedných úmyslů. „Jen nedokázal vyřešit svou aktuální životní situaci a neměl ani kde přespat. Strážníci muže převezli do azylového bydlení, kde zůstal, dokud se zcela neuklidnil a nenašel náhradní řešení," doplnili strážníci.

Podobně vypjatá situace byla i u ženy, která se obávala o svého muže. „S manželem v seniorském věku se pohádala a ten odešel bez osobních věcí z bytu," uvedli strážníci.

Uniformovaní muži projeli nejbližší okolí bydliště ztraceného muže a našli ho u lesní školy. Podle strážníků se naštěstí jen muž chtěl uklidnit a nadýchat čerstvého vzduchu. V jejich doprovodu se vrátil domů k ženě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru