V nově otevřené kavárně ve Stropníku v Oseku bylo díky velikonočním akcím a krásnému počasí plno hned první den. Foto: Ilona Kaulfuss
Litvínov

Osek – V pátek 29. března se pro návštěvníky poprvé otevřely dveře nové cukrárny Cafe Osek v oseckém Stropníku. Lákavá nabídka zákusků a kávy vhodně doplní stávající služby, které ve zrekonstruovaném objektu města už nabízejí Restaurace U Ondřeje a kulturní centrum FrýTajm.

Vzhledem ke skutečnosti, že se v pátek souběžně konal první den tradičních oseckých Velikonoc v nedalekém klášteře, bylo v cukrárně při otevření plno. Vybrat si hosté mohli z několika druhů kávy, zákusky, koláče nebo dorty. Součástí slavnostního uvedení cukrárny do provozu bylo rovněž zahájení výstavy voskové batiky výtvarnice Heleny Hoškové. Její díla v prostorách Frý Tajm Osek budou k vidění do 30. června.

Díla výtvarnice Heleny Hoškové budou k vidění do 30. června. Foto: FrýTajm Osek

Velikonoční festival v Oseku objektivem Evy Petříkové.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru