Jeden ze soutěžních snímků z předchozích let. Reprofoto z auly Scholy Humanitas. Zdroj: Michal Tarant
Litvínov

Litvínov – Slavnostní vernisáží ve středu 17. dubna v 17 hodin vyvrcholí 23. ročník fotografické soutěže Budiž voda. Letos bude v aule Scholy Humanitas k vidění 118 fotografií, které do Litvínova zaslali amatérští fotografové nejen z České republiky, ale tradičně i ze Slovenska.

Soutěž se pravidelně vyhlašuje při příležitosti světového Dne vody. S Centrem ekologické výchovy VIANA ji spolupořádá Severočeská vodárenská společnost, Severočeské vodovody a kanalizace, Povodí Ohře a Povodí Labe. 

„Tradičně máme soutěžící i ze slovenské Prievidzy – letos se jich zapojilo dvanáct. Co nás velmi těší, je stále vyšší zájem ze strany soutěžících z kategorií I. stupně základních škol. Nejvíc snímků nicméně poslali mladí z kategorie II. stupně základních škol a středních škol. V této kategorii porota vybírala z více než 60 fotek," poznamenal pořadatel Michal Tarant.

V první kategorii nejmladších fotografů soutěžilo 38 fotek, v kategorii nejstarších, jednoduše nazvaná veřejnost, přišlo letos 15 snímků. 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru