Hokejista Viktor Hübl převzal v Praze cenu za oddanost hokeji. Foto: O2 TV Sport
Litvínov

Praha – Chomutovský rodák Viktor Hübl dostal pozvánku na závěrečný galavečer hokejové Tipsport extraligy pro rok 2023/2024. V jeho závěru v Praze totiž převzal cenu za oddanost hokeji, kterou uděluje O2 TV Sport.

Jeho bilance udivuje už několik let. Česko nemá jen Jaromíra Jágra, který neustále překvapuje svou nezlomností i sledující v zámoří. I na severu Čech je mu podobný formát – 1276 zápasů, 402 gólů, to jsou čísla, kterými se chlubí Viktor Hübl. V obou případech těžko pokořitelné extraligové rekordy. V roce 2015 se výrazně podepsal pod historicky jediný titul Litvínova.

Po rozlučce s osudovým klubem přijal nabídku Chomutova, jemuž ve svých 45 letech pomohl k návratu do Chance ligy. Taková je stručná vizitka nového držitele ceny za oddanost hokeji. „A v klubu chtějí, abych ještě pokračoval, tak uvidíme,“ uvedl Hübl, který se po rozloučení s HC Verva Litvínov vrátil do svého mateřského chomutovského klubu, na galavečeru.

Litvínovský klub měl na galavečeru ještě jedno želízko v ohni. Nejlepším hráčem utkání byl nejčastěji vyhlášen litvínovský útočník Ondřej Kaše.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru