Už to začalo! Dělníci demolují šest bývalých ubytoven U Bílého sloupu
Demolice ubytoven U Bílého sloupu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V Litvínově začala demolice šesti budov bývalých ubytoven U Bílého sloupu. Z jednopodlažních domů už mizí střechy, postupně je dělníci odstraní celé.

Zboření přijde na 3,3 milionu s DPH. Radnice má přislíbenou osmdesátiprocentní dotaci z Ministerstva pro místní rozvoj. Práce provádí místní firma z Hamru.

Odstraněny budou veškeré vnitřní instalace kanalizace, vody, vytápění a plynovodu včetně všech souvisejících nadzemních částí šachet. Z venkovních inženýrských sítí budou demontovány stožáry veřejného osvětlení včetně kabelového vedení. Dojde k odstranění oplocení a zpevněných komunikací v areálu. V areálu bude ponechán vjezd na pozemek a vzrostlé stromy.

Vzhledem k obsahu azbestu v některých částech budov, je nutno při demolici stavebních částí s obsahem azbestu postupovat dle souvisejících platných zákonných ustanovení.

2303ubytovna

Demolice ubytoven U Bílého sloupu. Foto: Oldřich Hájek

Psali jsme

{article 10105}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru