Kriminalisté pátrají po neznámém pachateli. Poblíž 3. základní školy okradl školáka o telefon
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Kriminalisté pátrají po neznámém pachateli trestného činu loupeže. Ten se měl stát v pátek 31. března 2017 v Litvínově. Kolem 12 hodin a 20 minut odpoledne tam na chodníku v ulici Podkrušnohorská poblíž 3. základní školy, nedaleko domu č.p. 1196 neznámý mladík přistoupil k nezletilému školákovi, který měl v ruce mobil a vytrhl mu ho z ruky.

Následně chlapce odstrčil do keřů podél chodníku a z místa utekl přes silnici. Poté běžel jednosměrkou směrem ke garážím mezi domy č.p. 1583 a 1623. Byl ve věku kolem 18 let, měl černé krátké vlasy, v obličeji měl pupínky, snědou pleť, vysoký asi 170 – 180 cm. Na sobě měl šedou mikinu s kapucí a černé tepláky.

"Policie hledá svědky, kteří si události v pátek dne 31. 3. 2017 kolem 12.30 hodiny mohli všimnout a mohli by policii poskytnout další informace. Žádáme i řidiče, kteří projížděli místem a mohli by mít na své kameře událost natočenou, aby se nám ozvali. Svědci mohou zavolat policii na číslo tísňového volání 158," dodala mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru