OBRAZEM: Poznáte, kde v Litvínově vznikaly tyhle zajímavé záběry?
Focení Škody Octavia VRS v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Kdo by nechtěl mít své krásné auto také nějak pěkně zvěčněné? Ve středu odpoledne využili v Litvínově majitel téhle parádní Škody Octavia VRS a fotograf fotogenického prostředí pod mostem přes Mezibořskou ulici v Litvínově.

Místo je známé svými zdmi pomalovanými od sprejerů. Ty také tvořily pozadí zelené rychlé škodovce. Pro efekt stačilo zažehnout barevné dýmovnice. Silnější vítr sice dým rychle rozehnal, ale i tak mohly vzniknout opravdu netradiční fotky pro facebook a instragram majitele téhle boleslavské krasavice.

Na výsledek si počkejte tady. Na facebookovém profilu Pinkki Production se můžete podívat i na další práce, které jsou hodně spojené s motorismem.

Jak jsme zachytili fotografa při práci

0305skoda1

0305skoda2

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru