Ustrašený muž se schovával v zahradách. Bál se, že ho někdo chce zastřelit
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Psychicky narušený muž zaměstnal strážníky v Litvínově. Nejdříve k němu vyjížděli do městské části Janov, podruhé se s ním setkali v Litvínově.

Poprvé vyjížděla hlídka k psychicky nemocnému muži do Janova. Muž přebíhal na pozemcích rodinných domů a schovával se v zahradách. Strážníci postupně provedli kontrolu všech narušených pozemků, nedošlo k žádné krádeži ani poškození cizího majetku. Muž strážníkům řekl, že po něm někdo střílí a chce ho zabít a on se proto musí schovat.

Na místo strážníci přivolali hlídku Policie ČR. Policisté měli o muži informace, že je duševně nemocný a byl propuštěn z mostecké nemocnice.

Podruhé se strážníci se stejným mužem setkali v Litvínově. Muž byl ustrašený, dezorientovaný a schovával se v keřích podél silnice. Strážníkům opět řekl, že se bojí, že ho někdo zastřelí. Strážníci přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu na psychiatrii do mostecké nemocnice.

O případu informovali litvínovští strážníci v přehledu událostí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru