Švagrovou chytila pod krkem, zasáhnout musela projíždějící policejní hlídka. Teď jí hrozí až tříletý trest
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - 22letá žena sprostě nadávala své příbuzné a dokonce ji napadla na ulici před domem v obci na Litvínovsku. Při vycházení z domu potkala svoji švagrovou, kterou chytila pod krkem a natlačila ji na zeď. Napadená se bránila a útočnici tahala za vlasy.

Incident zpozorovala hlídka policistů, která sídlištěm projížděla a okamžitě zasáhla. Útočnice nadále v nadávání pokračovala a stále chtěla i přes přítomnost policistů poškozenou ženu napadat.

"Byla policisty omezena na svobodě. Policisté z obvodního oddělení v Hamru jí sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za který jí hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Už loni byla za obdobné jednání odsouzena," uvedla policejní mkluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru