Nalezený telefon si chtěla přivlastnit, nakonec ho prý hodila do kamen
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policisté objasnili případ, kdy si tehdy neznámá osoba přivlastnila v litvínovské provozovně občerstvení cizí mobil. Telefon si v provozovně odložil na lavici muž z Litvínova. Ještě před objektem zjistil, že mobilní telefon nemá. Na místo se proto vrátil, ale už ho nenašel.

Policie zjistila, že mobil na lavici našla 50letá žena a nechala si ho. Mobil chtěla používat, to se jí ale nepodařilo a dostala strach, tak se ho zbavila tím, že ho hodila do kamen.

"Poškozenému majiteli tak vznikla škoda ve výši 8 tisíc korun. Policisté nálezkyni sdělili podezření ze spáchání přečinu zatajení věci," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru