Na turnaji fanoušků v Litvínově se vybralo přes 65 tisíc pro hendikepovaného Filipa
Filip Veselý. Foto: HC Verva Litvínov
Litvínov

Litvínov - Osmý ročník Turnaje fanoušků v ledním hokeji se poprvé uskutečnil také v Litvínově. Opět se kromě hokeje pomáhalo potřebným. V letošním ročníku se vybíralo na dvanáctiletého Filipa Veselého, který kvůli vrozené vadě přišel o obě nohy a za svůj život už podstoupil 15 operací.

I přesto je Filip nadšený sportovec, momentálně hraje jako historicky nejmladší hráč ligy za sledge hokejový tým Litvínova. Díky všem zúčastněným, Jiřímu Šlégrovi i klubu HC VERVA Litvínov se vybralo 65 500 korun, které poputují na podporu mladého, talentovaného sledge hokejisty Filipa Veselého.

"Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přispěli, jsme rádi, že se vybrala tak vysoká částka, která pomůže Filipovi ke kvalitnějšímu životu. Opět se ukázal charakter všech fanoušků a je vidět, že dobrá věc dokáže spojit dohromady i ty největší rivaly," dodávají pořadatelé 8. ročníku Turnaje fanoušků v ledním hokeji.

 1912filip2

Filip Veselý s Robertem Reichelem a Jiřím Šlégrem na medailovém ceremoniálu. Foto: HC Verva Litvínov

Při závěrečném medailovém ceremoniálu Filip Veselý se svou maminkou předávali po boku Roberta Reichela a Jiřího Šlégra medaile nejlepším z Turnaje fanoušků.

1912filip3

Stříbrný tým HC CHEZA Litvínov s Filipem Veselým. Foto: HC Verva Litvínov

Celý článek a Filipův životní příběh si můžete přečíst zde: http://www.hcverva.cz/clanek.asp?id=Na-Turnaji-fanousku-se-vybralo-pres-65-tisic-na-hendikepovaneho-Filipa-8038

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru