Muž se zbraní v Duchcově přepadl prodejnu, prodavačka se dokázala ubránit
Revolver. Ilustrační foto CC0
Litvínov

Duchcov - Loupež má na svědomí šestadvacetiletý muž, který ve středu po 15. hodině přepadl provozovnu v Duchcově. O jeho brzkém dopadení informovali v pátek ráno policisté.

Do provozovny vešel neznámý muž a pod pohrůžkou střelné zbraně požadoval po prodavačce vydání finanční hotovosti. Přepadená na pachatele začala křičet a hodila po něm strojek na lepicí pásku, muž potom obchod opustil, aniž by něco odcizil.

"Bezprostředně po činu byl podezřelý na základě poskytnutého popisu zadržen duchcovskými policisty, kteří u něj našli kapslový revolver nepodléhající registraci střelné zbraně. Šestadvacetiletému muži policisté naměřili 1,35 promile alkoholu v dechu, po vystřízlivění byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Z obavy, aby v minulosti třikrát odsouzený muž nepokračoval v páchání trestné činnosti, zaslal vyšetřovatel státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru