PRÁVĚ TEĎ: V Janově vyhořela chodba panelového domu. Dvakrát za jedno odpoledne!
Zásah hasičů na sídlišti Janov. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Dvakrát během čtvrtečního svátečního odpoledne vyjížděli hasiči na panelové sídliště do litvínovské části Janov.

V obou případech hořelo nejen na stejném sídlišti a ve stejné ulici, ale ve stejném domě a na totožné chodbě. Jen v jiném patře.

Nejprve k sedmipatrovému domu v Třebušické ulici vyjížděli hasiči ve čtyři hodiny odpoledne, podruhé byli na místo zavoláni po šesté hodině večerní. „Nejdřív hořelo ve čtyřce, teď ve trojce,“ uváděli lidé na místě.

0507janov2

Ohořelá okna na chodbě panelového domu. Foto: Oldřich Hájek

Viditelně ohořelá jsou patra od třetího výše. Některé chodby domů v Janově jsou plné nepořádku, mohl hořet úmyslně zapálený odpad. V tuto chvíli jde ale jen o spekulaci, příčina je v šetření a zásah hasičů ještě neskončil.

Část hasičských aut se již vrátila na základnu, dva vozy ještě zůstávají na místě. Na sídlišti jsou také policisté a litvínovští strážníci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru