Kreativní lidé se na Nové Vsi v Horách mohou stát členem spolku Tvořilky a naučit se různým rukodělným pracím
Ilustrační foto
Litvínov

Nová Ves v Horách - Během uplynulého víkendu proběhl na Nové Vsi v Horách další z tvořivých kurzů, tentokrát se jednalo o suché plstění. Kurzem provázela lektorka Eliška Kloučková z Cevyk Klíny, která má se starými řemesly bohaté zkušenosti a dlouhodobě se jimi zabývá.

Zábavné tvoření se konalo pod záštitou zapsaného spolku Tvořilky, které již několik let aktivně funguje v Nové Vsi v Horách. Jedná se o sdružení žen, které mají rády rukodělné práce jakéhokoliv zaměření. Spolek vítá každého, kdo rád tvoří a rozhodně nezáleží na úrovni jeho dovedností.

Spolek Tvořilky je pro každého, kdo má kreativního ducha a rád stráví svůj volný čas ve společnosti podobně zaměřených lidí. Spolek aktivně spolupracuje s obcí Nová Ves v Horách a ostatními spolky, které jsou činné na území obce.

Členem spolku se může stát každý, stačí kontaktovat předsedkyni Evu Nirodovou na tel. č. 777 347 895, či prostřednictvím mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Roční poplatek za členství je 200 korun, následné tvoření je bezplatné. Některého z kurzů je možné se zúčastnit i bez členství, ale je nutné dát předem vědět, z důvodu zajištění materiálu. V tomto případě počítejte s jednorázovým poplatkem za účast v kurzu. Další setkání Tvořilek je naplánováno na 23. září.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru