Muže naštvalo špatně zaparkované auto, létaly kvůli tomu i pěsti
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu výtržnictví 28letého muže z okresu Most. Ten měl v Litvínově na parkovišti na místě veřejně přístupném hlasitě nadávat na majitele osobního vozidla kvůli špatně zaparkovanému vozidlu v Chudeříně.

Svým křikem vzbudil několik obyvatel přilehlého domu, u vozu strhl ochrannou fólii z čelního skla, kterou zahodil. Poté po slovní rozepři napadl muže, kterého udeřil pěstí do těla a následně došlo ke vzájemnému napadení a přetahování se.

"Oba muži utrpěli zranění a jejich potyčka bude předmětem přestupkového řízení. Obviněný muž byl již v minulosti odsouzen pro výtržnictví. Za toto jednání mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí Policie ČR v Mostě Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru