Martin Klika: Vždycky jsme usilovali o to, aby se u nás žilo bezpečněji
Martin Klika (ČSSD).
Litvínov

ČSSD Litvínov představuje své lidi, kteří se uchází o podporu voličů v nadcházejících komunálních volbách.

PhDr. Martin Klika, MBA, DBA

1. náměstek a zástupce hejtmana Ústeckého kraje

Proč kandiduji?

Velmi jsem o jedničku na kandidátce stál. Zvláště nyní, když na tom strana, ve které pracuji už roky, není nejlépe. Myslím si totiž, že je právě ve chvílích, kdy se straně příliš nedaří a lidé ji nepodporují tak, jako dřív, nutné napnout všechny síly a pustit se do práce s větším úsilím. Nepatřím k těm, kteří by utíkali a převlékali kabáty podle toho, jak se to zrovna hodí. Do ČSSD jsem vstoupil, protože věřím v principy této strany bez ohledu na to, co s ní v posledních letech někteří politici provedli. Vždy pro mě bylo důležité dění v Litvínově, protože tu žiju od svého dětství a vychovávám tu své děti. Jako velitel městské policie, později jako místostarosta města a dnes jako náměstek hejtmana Ústeckého kraje dělám všechno proto, aby se lidem ve městě, které mám rád, žilo dobře. Aby se tu mohli cítit bezpečně, aby přibyla pracovní místa a lidem, kteří potřebují sociální pomoc, se jí také dostalo. To jsou hlavní cíle sociální demokracie, a to chci pro Litvínov i já. Není to snadné, nejde to hned, ale nepřestanu dělat, co můžu jen proto, že část lidí přestala v ČSSD věřit.

S jakým tématem jdu do voleb?

Sociální demokracie v Litvínově nepotřebuje žádná nová témata, kterými by oslovila voliče. Dělejme jen to, co jsme dělali vždy a na co se v čele sociální demokracie na celostátní úrovni tak trochu zapomnělo. Vždycky jsme usilovali o to, aby se u nás žilo bezpečněji. Aby se flákači a kriminálníci nevysmívali lidem, kteří pracují a starají se o sebe a své rodiny. Aby se lidé nemuseli bát chodit večer po ulicích města. Aby lidem, kteří sociální pomoc skutečně potřebují, se jí také dostalo. Aby senioři nebyli ve stáří opuštění a odkázaní jen na sebe a aby měly děti v Litvínově pěkné dětství třeba i při sportu dostupném všem sociálním vrstvám. Nemáme ještě žádný předvolební plán, nevím, kdy a zda vůbec začneme s kampaní. Vím jen, že jsem nikdy nepřestal pro Litvínov pracovat, není mi jedno, co se tu děje a mám to tu rád.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru