AKTUÁLNĚ: Mohutný dým nad Celiem! Hoří tam jedna z hal
Požár na skládce Celio. Foto: čtenářka
Litvínov

Mostecko - Požár zachvátil ve středu krátce před jednou hodinou po poledni areál skládky Celio mezi Mostem a Litvínovem.

 Z Mostu i Litvínova lze pozorovat hustý černý dým stoupající přímo nad krajinu. Podle informací, které máme k dispozici, hoří jedna z výrobních hal v areálu skládky, ve které je uskladněný odpad. Na místo se sjíždějí hasiči z okolí, již byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

Litvínov lidem registrovaným k odběru informačních zpráv zaslal zprávu o mimořádné události. "Došlo k požáru komunálního odpadu na skládce Celio. Kouřová vlečka větších rozměrů. Doporučujeme omezit větrání," píše Litvínov.

O dalším průběhu budeme informovat.

1909celio

Požár na skládce Celio. Foto: čtenářka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru