Městská policie: Mladí lidé v Litvínově si domlouvají rvačky. Roste jejich agresivita
Strážníci zasahují u domluvené víkendové bitky v Horním Jiřetíně. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - V posledních týdnech strážníci opakovaně řeší agresivní chování mladých lidí v Litvínově. „Už žáci základních škol si vyřizují spory domluvenými rvačkami. A není to jen doménou chlapců. U jedné základní školy se takto popraly dokonce i dvě dívky,“ uvedl velitel Městské policie Litvínov Zdeněk Urban.

Do domluvených skupinových rvaček se zapojují i dospělí. Během víkendu tak strážníci řešili dvakrát incidenty Horním Jiřetíně, kam přijela skupina mladých lidí z Litvínova na domluvenou rvačku s mladými z Horního Jiřetína. Strážníci a policisté museli obě skupiny od sebe oddělit a Litvínovští pak odešli pod jejich dohledem do svého města.

„Na situaci u základních škol dohlíží asistentky prevence kriminality, které nám v těchto situacích významně pomáhají. Několikrát se jim podařilo včas zachytit mezi žáky signály o chystaných střetech a strážníci tak mohli včas reagovat na chystané potyčky a zabránit jimm“ doplnil Zdeněk Urban.

Psali jsme

{article 97233}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru