AKTUALIZUJEME: S tramvají se ráno srazila dvě auta, řidič jednoho z nich po nehodě utekl
Policisté vyšetřují dopravní nehodu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Ranní dopravní nehoda omezila provoz na silnici mezi Mostem a Litvínovem a přibližně na dvě hodiny také zastavila tramvajovou dopravu. Přinášíme další informace k havárii.

Proti prvním informacím, které jsme měli, došlo na odbočce ze silnice na Litvínov do ulice Železničářů ke střetu dvou osobních automobilů a tramvaje, nikoliv jednoho vozu s tramvají. I

po zprovoznění tramvajové trati na místě delší dobu zůstávali policisté a vyšetřovali další okolnosti. "Řidič jednoho vozu po nehodě utekl," uvedla na dotaz našeho deníku mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková. Policie proto u havarovaného automobilu zajišťovala další stopy.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru