Dvojice kradla v tanečním studiu. Jeden lezl po hromosvodu, druhý hlídal
Starší Mostečan je už ve věznici. Ilustrační foto: VS ČR
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním a krádeže ve spolupachatelství dva muže ve věku 32 a 28 let, oba z Mostu.

„Mladší z dvojice se měl v Mostě vloupat do psího salónu, odkud si odnesl kávovar a peníze. V září pak spolu měli krást v jednom mosteckém tanečním studiu. Mladší vylezl do objektu po hromosvodu a uvnitř měl odcizit notebook, starší na něj čekal venku a hlídal,“ popisuje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Lup následně prodali a o peníze se podělili. Celkem způsobili škodu ve výši 17 tisíc korun.

„Mostečan ve věku 32 se teď nachází pro jinou trestnou činnosti ve věznici. Odcizený notebook byl zajištěn a vrácen, kde skončil kávovar, policisté nezjistili,“ dodává mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru